31.01.2020 CUMA
12:00 - 18:30 Kayıt İşlemleri
14:00 - 15:00 Sergi ve Stand
Alanı Açılışı
19:30 - 21:00 Akşam Yemeği
21:30 - 23:30 Okey Turnuvası
01.02.2020 CUMARTESİ
08:30 09:30 Kahvaltı
09:45 10:45 Açılış ve Protokol Konuşmaları
10:45 11:00 Kahve Molası
11:00 11:45 Panel 1.Oturum
Teknolojinin Gölgesinde İnsanımız ve Geleceğimiz
Prof. Dr. Abdullah TOPÇUOĞLU
11:45 12:00 Kahve Molası
12:00 12:45 Panel 2.Oturum
Kısa ve Orta Vadeli Küresel Ekonomik Görünüm
Murat SAĞMAN
12:45 14:00 Öğle Yemeği
14:15 15:30 Panel 3.Oturum
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
Vedat Başaran Moderatörlüğünde
ETÜDER - Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Melih Şahinöz
TURYİD - Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Kaya Demirer
TUSİD - Yönetim Kurulu Eski Başkanı Sn. Ahmet Gürkaynak
TÜROB - Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Müberra Eresin
TÜROFED - Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Sururi Çorabatır
ZÜCDER - Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Mesut Öksüz
15:30 15:45 Kahve Molası
15:45 16:30 Panel 4.Oturum
Bakmak ile Görmek - Sunay Akın
16:30 20:00 Serbest Zaman
20:00 00:00 Gala Yemeği
2.02.2020 PAZAR
08:00-11:00 Kahvaltı ve Otelden çıkış
KONUŞMACI VE KONUKLAR
Prof. Dr.Abdullah TOPÇUOĞLU
Konuşmacı
Teknolojinin Gölgesinde İnsanımız ve Geleceğimiz
Murat SAĞMAN
Konuşmacı
Kısa ve Orta Vadeli Küresel Ekonomik Görünüm
Sunay Akın
Konuşmacı
Bakmak ile Görmek
Vedat Başaran
Moderatör
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
Melih Şahinöz
ETÜDER - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
Kaya Demirer
TURYİD - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
Ahmet Gürkaynak
TUSİD - Yönetim Kurulu Eski Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
TUSİD - Yönetim Kurulu Eski Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
Müberra Eresin
TÜROB - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
TÜROB - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
Sururi Çorabatır
TÜROFED - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
TÜROFED - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
Mesut Öksüz
ZÜCDER - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği
ZÜCDER - Yönetim Kurulu Başkanı
Türk Horeca Sektörünün Geleceği